Tre hattar

Tre hattar. Från vänster: Kristina Svensson, Lennart Guldbrandsson, Kim M. Kimselius

Tre hattar är samlingsnamnet för Lennart Guldbrandsson, Kristina Svensson och Kim M. Kimselius. Vi har hittills gett ut fyra böcker tillsammans:

Fler böcker är på väg. Böckerna ges ut av Roslagstext.

Omdömen

Några av de omdömen Tre hattar har fått på sina böcker:

”Tack Lennart Guldbrandsson, Kim M. Kimselius och Kristina Svensson för inspirerande läsning. Ni lyckas skickligt med att förmedla känslor av möjligheter och delar generöst med er av egna erfarenheter. Låt oss värna det fria ordet och läs- och skrivlusten. Er bok fyller en viktig funktion, dessutom mycket trevligt med ert lagarbete när ni gått samman för att skriva boken. Helt i min smak!” Elisabeth Jönsson

10 misstag författare gör

”Det här en bok för alla som är på gång att starta sin författarkarriär, eller som redan gett ut en och annan bok, har glädje av. Själv läser jag, skrattar och får i nästa stund en tankeställare. En personligt skriven bok som borde stå i alla (egenutgivande) författares bokhylla.” (Iréne S Räisänen)

10 tips för att leva på din kreativitet

”Den här boken är nästan ett måste för alla kreativa själar där ute som har en dröm eller tanke på att kunna leva på sin hobby. Kim, Kristina och Lennart är tre begåvade och generösa människor som bjuder på en massa bra tips på ett roligt och engagerat sätt som lätt omvandlas till vilken kreativitet man än vill satsa på. Köp den!” (Ulla Adamsson)

”Författartrion ”Tre hattar” som består av Lennart Guldbrandsson, Kim M. Kimselius och Kristina Svensson har nu kommit med sin andra handbok om skrivande. Den här gången handlar det om konsten att leva på sin kreativitet – något som vi alla som skriver vet är svårt. Trion, som tillsammans har 37 års erfarenhet av skrivande, formligen sprutar ut råd, tips och berättelser om vad som hänt i deras egna skrivarkarriärer. Råden är konkreta och beprövade. Jag fick flera idéer som jag inte tänkt på tidigare. Är du ny eller erfaren inom skrivargebitet så kan jag garantera att du hittar mycket matnyttigt i den här boken.” (Holger Wästlund)

Filmer

Tillsammans har vi också haft seminarium på bokmässan vid två tillfällen. Bägge finns filmade:

Kontakt

Tre hattar har sammanlagt omkring 40 års erfarenhet av skrivbranschen och delar gärna med oss av det vi lärt oss. Vill du att vi hjälper till? Kontakta oss: