2 böcker helt gratis!

Element X bokomslag-page001

Ge ditt skrivande en rivstart!

Upptäck några av de tekniker som de verkligt produktiva och omtyckta författarna använder. Lär dig hur du kan använda dig av dem i ditt eget skrivande.

De här två gratisböckerna ger dig värdefulla verktyg som du kan tillämpa direkt.

9 sätt att skriva snabbare

9 sätt att skriva snabbare

Den här boken innehåller allt du behöver för att skriva färdigt dina böcker på kortare tid. 9 olika metoder som visar…

√ hur du får mer tid att skriva, utan att offra något du kommer att sakna
√ hur du sparar tid genom att skriva i korta stötar
√ hur du drar maximal nytta av de tider du inte skriver
√ hur du beräknar hur länge det tar att skriva en text
√ hur du kortar ner tiden det tar att skriva, genom att kapa en del av skrivprocessen

De verktyg jag ger dig är inte bara sådana jag själv använder, utan de är baserade på råd från några av de mest produktiva författarna i världen.

Du behöver inte sluta arbeta, vara föräldraledig, blogga, motionera, vara mycket aktiv på sociala medier, träffa vänner eller titta på film och TV. Du kan vara som vilken annan människa som helst – och ändå bli mer produktiv.

Antagonisten

Antagonisten

Har du svårt att få till spänningen i din berättelse?

Blir det aldrig riktigt någon konflikt?

Eller har du svårt att ge var och en av dina rollfigurer en vettig roll att spela i berättelsen?

I alla tre fallen hänger svaret ihop med ett sätt att se på din berättelse, som du kanske inte använt dig av förut. Du behöver arbeta med din antagonist, d.v.s. huvudpersonens motståndare.

Den här boken tar upp några av de vanligaste misstagen och myterna om antagonister, och ger dig handfasta råd för hur du ska kunna skapa och förbättra dina antagonister.

För att få bägge böckerna, fyll bara i ditt namn och din epostadress nedan, så skickar jag dem direkt till dig.

Loading

(Om det strular, skicka mig ett mejl direkt istället.)

Ta chansen att lära dig mer om skrivande

Jag har hjälpt andra med deras skrivande sedan 2001 och har alltid gillat att dela med mig av mina kunskaper. Det finns flera sätt för dig att dra nytta av det:

  1. Beställ Skriv som ett proffs. Denna enkla, underhållande guide innehåller massor av tips som du kan återkomma till gång på gång under ditt skrivande. Lär dig hemligheterna, genvägarna och tricken som författare har använt i flera hundra år, tillsammans med flera nya verktyg som faktiskt fungerar. ”Skriv som ett proffs! är en gedigen och behändig handbok som med fördel kan användas av såväl allmänt intresserade som av elever på olika utbildningar och skrivarkurser.” (BTJ:s recension, Henric Ahlgren, Häftepos 15106010)
  2. Följ mig gärna på bloggen också. Där presenterar jag regelbundet nya skrivtips. Alla gamla inlägg finns samlade under rubriken Skrivtips i menyn längst upp. Kommentera gärna mina inlägg, för jag är väldigt intresserad av vad jag har glömt och hur det skulle kunna bli bättre.
  3. Gilla min sida om Skriv som ett proffs på Facebook, där jag publicerar länkar till intressanta blogginlägg och texter från andra författare och skrivcoacher. Ibland blir de länkarna delar av de blogginlägg jag skriver, så du har chansen att få lite försprång framför alla andra.
  4. Komplettera din läsning med Manusförfattarens guide, min första bok om att skriva, från 2007. Den är mer omfattande och tar upp fler aspekter av skrivprocessen.
  5. Kontakta mig direkt. Jag finns på såväl Facebook som Twitter, men svarar också på mejl. Berätta gärna hur det går och vad du har problem med.

Om du har nytta av de här skrivtipsen och har råd, får du gärna gå med i min Patreon. Där kan du stödja mig med en summa varje månad som motsvarar vad det kostar att köpa en kopp kaffe (alltså 20 kr månadsvis). På Patreon kan du också få olika förmåner, inklusive gratis e-böcker och en exklusiv och privat chatt, där du får personliga skrivtips.

Lycka till med skrivandet!

IMG_2659
Läs mer om mig.