Spökskrivare

Det finns många skäl att låta någon annan ta sig an din idé och förverkliga den. Inte minst att det är svårt att skriva en bra text. Du kanske inte hinner sätta dig in i hur man får största möjliga effekt av dina idéer, eller så tycker du helt enkelt inte om att skriva.

Lennart Guldbrandsson, spökförfattare.

Då kan en spökskrivare vara något för dig. En spökskrivare ser till att du får texten som du vill ha den och håller samtidigt reda på allt du inte visste att du borde hålla reda på för att din text ska bli bättre. Ingen behöver ens få veta att du anlitat en spökskrivare. Det är ett samarbete där du kan ta åt dig hela äran för arbetet.

Min bakgrund

Jag har arbetat som spökskrivare under några år, vid sidan om mitt övriga författande. Jag är utbildad manusförfattare för TV och jag har skrivit mer än 10 år på Wikipedia.

Än så länge har alla mina kunder kommit tillbaka och velat förlänga samarbetet.

Hur går det till?

Inget uppdrag är det andra likt, men vi utgår ifrån din text eller idé, samtalar och bestämmer en inriktning. Jag hjälper dig att göra den till en färdig bok, ett manus klart att filmas, en föreläsning redo att hållas, etc. Med andra ord får du se texten växa fram utan att göra slitgörat.

Beroende på hur omfattande arbetet är kan det ta allt ifrån en vecka till ett par månader.

Läs en längre text om hur det går till att anlita en spökförfattare och hur det är att vara spökförfattare.

Din text är säker hos mig!

Du kan vara säker på att jag aldrig delar med mig av din text, eller ens berättar för andra om dig eller att jag skriver din text. Det är helt upp till dig hur många som vet om att du haft en spökskrivare.

Mer information och kontakt

Om du vill ha mer information, till exempel om hur lång tid det tar att skriva en bok och vad det kostar, kontakta mig via mail på lennart@elementx.se, eller via telefon på 070 – 207 80 05. Jag är erfaren, snabb och diskret. Och nej, jag skriver inte universitetsuppsatser, eftersom det är olagligt och kan resultera i tråkigheter för både dig och mig.

Citat

”Ett stort tack riktas till ditt engagemang, hjälp, noggrannhet och stöd. Men jag tackar dig även stort för ditt tålamod och ditt samarbete. Det har varit enkelt att ha en dialog med dig där du varit otroligt initiativtagande. Jag hade inte klarat detta utan din hjälp!”/ Sara