Mina tjänster

Lektör | Spökskrivare | Wikipedia

Visst kan alla skriva! Men alla gör det inte professionellt. Själv började jag min bana som betald författare 2001 med att läsa andras texter och ge råd om hur texterna kunde bli bättre. Då hade jag redan gått flera skrivarutbildningar och arbetat intensivt med det skrivna ordet under många år. Sedan dess har jag blivit en av Vulkans mest omtyckta lektörer, med många återkommande författare.

Numera skriver jag alla möjliga sorters texter: skönlitteratur, artiklar, utbildningsmaterial, film, reklam och mycket annat. Jag har över tio böcker publicerade, varav två som spökskrivare. Den tionde boken, Skriv som ett proffs, kom ut på bokmässan 2014. Den går att köpa här och här! (Läs en intervju om den här.)

Mina kurser och föreläsningar om att skriva uppdateras ständigt, trots att jag har ett bra grundmaterial i boken Manusförfattarens guide.

En nästan fullständig lista över mina tidigare böcker och andra verk finns här.

Läs en längre intervju med mig på Booqla.

Sedan 2008 bloggar jag här. Inläggen kommer inte varje dag, utan när jag hittar något riktigt viktigt att skriva om. I gengäld är texterna lite längre. Bland de mest uppskattade inslagen på bloggen är mina inlägg om att skriva. Numera finns också boken Manusförfattarens guide publicerad under fri licens på min blogg.

Har du kört fast och vill ha hjälp med dina texter? Har du en idé till en text, men inte tid, lust eller kompetens att skriva den? Då kan jag hjälpa dig. Hör av dig via mail till lennart@elementx.se, eller via telefon 070 – 207 80 05.

Prislista

Priserna baseras till stor del på Svenska författarförbundets tariff.

Enklare konsultationer, till exempel bolla idéer eller skriva/korrekturläsa kortare texter.Timspris: 700 kr + moms
(för varje påbörjad timme)
Heldagsarbete, till exempel föreläsning/workshop eller skriva lite längre texter.Dagspris: 5 000 kr + moms
(samt eventuell ersättning för resa och boende)
Stora projekt, till exempel att spökskriva en bok, att skriva flera kortare texter löpande eller att driva återkommande utbildning.Kontakta mig för paketpris.

 

Kontakta mig
Telefon: 070-207 80 05
lennart@elementx.se

Jag är erfaren, snabb och kan göra dina texter bättre.