Kurser och föreläsningar

Lennart Guldbrandsson föreläser.

Lennart Guldbrandsson föreläser.

Vill du lära dig att komma igång med ditt skrivande, hitta din röst och förbättra dina texter?

Skriver du i jobbet eller som en hobby och känner att du behöver en extra push, lite goda råd på vägen eller att det bara är jobbigt?

Kommer du inte på vad du ska skriva? Blir du aldrig färdig?

Eller vill du veta mer om vad en spökförfattare, lektör eller författare egentligen gör om dagarna?

Jag har hållit kurser och föreläsningar regelbundet för både privatpersoner och företag i mer än tio år. Jag hjälper gärna att räta ut dina frågetecken när det gäller skrivande. Mina kurser är både uppskattade och effektiva och bygger på åratal av erfarenheter. Därför får du gott om exempel från verkliga situationer, likaväl som lärdomar från världens bäst säljande författare.

Eftersom jag dessutom har två böcker om att skriva (och flera hundra kortare texter på nätet) i ryggen kan jag enkelt presentera kursmaterial. Kontakta mig för rabatt på kursuppsättningar av mina böcker.

Kontakta mig
Telefon: 070-207 80 05
lennart@elementx.se

Omdömen om Lennart Guldbrandsson

“Spökskrivaren Lennart Guldbrandsson höll en fantastisk föreläsning om vad en spökförfattare är och hur han arbetar och gav våra teknikelever olika tips på hur man kan skapar text. […] En mycket bra föreläsning som förhoppningsvis leder till mer skrivande.” (Thorildsplans gymansiebibliotek)

  • Fler texter under Resurser för författare ovan