Kurser och föreläsningar

IMG_7422Vill du lära dig att komma igång med ditt skrivande, hitta din röst och förbättra dina texter?

Skriver du i jobbet eller som en hobby och känner att du behöver en extra push, lite goda råd på vägen eller att det bara är jobbigt?

Kommer du inte på vad du ska skriva? Blir du aldrig färdig?

Eller vill du veta mer om vad en spökförfattare, lektör eller författare egentligen gör om dagarna?

Jag har hållit kurser och föreläsningar regelbundet för både privatpersoner och företag i mer än tio år, inklusive på bokmässan flera gånger. Läs mer om min bakgrund.

Jag hjälper gärna att räta ut dina frågetecken när det gäller skrivande. Mina kurser är både uppskattade och effektiva och bygger på åratal av erfarenheter. Därför får du gott om exempel från verkliga situationer, likaväl som lärdomar från världens bäst säljande författare.

Eftersom jag dessutom har flera böcker om att skriva (och flera hundra kortare texter på nätet) i ryggen kan jag enkelt presentera kursmaterial. Kontakta mig för rabatt på kursuppsättningar av mina böcker.

Kontakta mig
Telefon: 070-207 80 05
lennart@elementx.se

Omdömen om Lennart Guldbrandsson

”Avslutningsvis på lördagen höll Lennart Guldbrandsson en föreläsning i 7 oumbärliga intrigverktyg. Det är alltid utvecklande att läsa Lennarts blogginlägg och i den här föreläsningen levde han upp till sitt goda rykte. Tack Lennart för tipsen!” (Monica Ivesköld om Digital Skrivkonferens 2020)

Tack för dina fantastiska verktyg och annat du delade med dig av! Jag är helt ute och cyklar men med dessa i cykelkorgen så blir nog resan ändå spännande till slut. Jag är så nyfiken på vad jag kan lära mig av detta. Tusen tack!” (Madeleine Blomberg om Digital Skrivkonferens 2020)

”Spökskrivaren Lennart Guldbrandsson höll en fantastisk föreläsning om vad en spökförfattare är och hur han arbetar och gav våra teknikelever olika tips på hur man kan skapar text. […] En mycket bra föreläsning som förhoppningsvis leder till mer skrivande.” (Thorildsplans gymansiebibliotek)

”Rolig och intressant föreläsare – man tröttnade aldrig”.

”Bra på att få med publiken – såg till att alla fick svar på sina frågor.”

”Intressant att lyssna på och visade stort intresse åt publiken”

”Fastän han gav alla i publiken en chans att fråga frågor så höll han ihop föreläsningen så den kändes som en enhet – Mycket skickligt!”

”Det där gjorde ni bra Katrineberg som lyckades få hit honom”.

”Vi var alla mycket nöjda. Träffade några på stan efteråt som stannade ville tacka särskilt. Du är utmärkt som föreläsare och klarar att ta upp frågor och besvara dem i rätt sammanhang.”