Din självbiografi – 10 råd för att skriva ditt liv

Det finns många skäl att skriva din biografi nu: att ge dina barnbarn ditt livs historia, att förstå dig själv eller ge allmänheten en läsupplevelse utöver det vanliga.

I den här boken får du praktiska råd om hur du skriver en biografi du kan vara stolt över. Du får lära dig hur du kommer igång med skrivandet, tar fram de mest intressanta delarna av ditt liv, skriver medryckande och gör boken snygg.

Bakom boken ligger tre proffs med sammanlagt närmare 50 års erfarenhet. Kim M. Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson ger dig alla förutsättningar att faktiskt få folk intresserade av vem du är.

Beställ boken här.

4:e boken i serien Tre hattar. Den första boken, 10 misstag författare gör, kom 2016. Uppföljarna 10 tips för att leva på din kreativitet kom 2017 och 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär kom 2018.

Omdömen om boken

”Definitivt en bok som inspirerar dig att berätta om ditt liv.” (Helenasskrivarverkstad)

”En bok med mycket lättläst text och engagerande. Det märks att författarna har mycket kunskap och erfarenhet av skrivande och kan förmedla det på ett bra och pedagogiskt sätt. Den här boken rekommenderar jag till alla som vill skriva böcker i någon form.”
(Anna-Mari Sandberg)

”Boken för oss som skriver biografier
Äntligen en bok för oss som skriver om våra liv. Inspirerande innehåll och översållad av bra tips och idéer. Författarna har frikostigt delar med sig av erfarenheter och bred kunskap. Framförallt glädjen i skrivandet.
Skriver du berättelser om ditt liv rekommenderar jag varmt denna bok” (Monica Hammarstrand)