En bok om idéer

För en tid sedan skrev jag om att det kom en ny upplaga av Skriv som ett proffs. Den är på gång: omslaget ska få en uppfräschning, korrfelen ska rättas till i inlagan, och den ska tryckas och skickas ut till bland annat dem som var med i min tävling.

Under tiden har jag skrivit en till bok. Det började som ett blogginlägg, som växte – och växte.

Vad handlar den nya boken om?

Ämnet är idéer:

  • Hur får man idéer som författare?
  • Hur väljer man rätt idéer?
  • Hur förbättrar man sina idéer?

Den här boken (titeln är inte bestämd än) innehåller massor med praktiska verktyg och tekniker så att du aldrig mer ska behöva stå utan rätt idé. Dessutom handlar den om den viktiga processen att förbättra idéerna så att de blir både lätta att skriva och intressanta för läsarna.

Bokens första version är färdig och jag har nyligen skickat ut den till några kloka människor för att se vad de tycker. Därefter ska jag bearbeta den lite till innan den är färdig.

En chans för dig

Eftersom boken inte är helt klar än, om du har några bra tekniker som du tror att andra författare skulle ha nytta av, skicka dem till mig, så kanske de blir en del av boken! Om din idé kommer med får du ett exemplar av boken, helt gratis!

Det här förklarar en hel del

Arbetet med boken är förklaringen till att mina blogginlägg varit lite mer sällsynta än annonserat och jag inte hunnit svara på alla mejl i tid. Nu kommer jag snart tillbaka.

Och då ska jag skriva klart min bok om struktur, baserad på min bloggserie. På återseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *