Dagarna jag dog

Omslag Dagarna jag dog
Omslag Dagarna jag dog

Nu kan du förbeställa min senaste bok, Dagarna jag dog. Den släpps den 10 juni 2016 på Amazon. Förbeställ den här så laddas den ner automatiskt när boken är släppt.

Handling

En försynt förskolefröken blir kidnappad. Varför? Efter fyra dagar utan kontakt med sina kidnappare blir hon utsatt för ett mardrömslikt experiment. Hon måste fly. Men för att kunna ta sig därifrån tvingas hon göra det otänkbara.

Om boken

Dagarna jag dog är en mardrömsroman, d.v.s. en thriller med mycket starka scener, och har en ovanlig huvudperson.

Dagarna jag dog finns för tillfället enbart som ebok, och än så länge enbart via Amazon, men kommer att tryckas om intresset för den är tillräckligt stort. Passa därför på att beställa den redan idag. Så fort jag hinner kommer jag också att se till att den går att köpa via vanliga bokhandlar och på bibliotek.

Dagarna jag dog bygger på en återkommande dröm jag hade för snart tio år sedan. Ur efterordet: ”Efter nio månader med samma dröm varenda natt var jag som en zombie på dagarna. Jag testade alla tekniker jag kunde komma på, men till slut var det min hobby som hjälpte mig att komma vidare. Jag skrev ner min mardröm. Istället för att sluta där jag alltid vaknade fortsatte jag berättelsen.”

ISBN: 978-91-983444-0-0

Antal sidor: 210

Förlag: Element X

Förbeställ boken här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *